Program de finanare Erasmus + la Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu

Azi 06.11.2017 , un grup de 10 elevi care au împlinit vârsta de 18 ani, însoțiți de doi profesori au plecat de la Liceul Tehnologic ,, Aurel Vlaicu,, Lugoj , în Slovacia  pentru a participa la evenimentul SCHIMB DE TINERI  Erasmus + , cu tema „Start  up your career” .
Proiectul  se desfasoara in  perioada  7 – 16 noiembrie 2017.

La această mobilitate participă 40 de tineri din Slovacia, Ungaria, România, Lituania și Letonia.  Pe parcursul celor 10 zile  se vor desfășura activități antreprenoriale, iar tinerii vor lucra la elaborarea propriului plan de afaceri, care să le permită punerea în practică a ideilor.
Metodele folosite vor fi: brainstorming, planificarea strategică, pregătirea planului de afaceri și planificarea orientativă a costurilor, pe lângă diverse jocuri de team building, execrciții de stimulare a creativității, competiții, prezentări, discuții deschise.etc. Prin acest proiect se urmărește în principal creșterea gradului de conștientizare în rândul tinerilor cu privire la capacitățile lor personale și antreprenoriatul în general viață.
Proiectul are loc la centrul de agrement Hotel Perla Obrucna . Hotelul este situat în inima ținuturilor Cerova Vrchovina, în sudul Slovaciei, la 28 Km de Lucenec, lângă granița cu Ungaria..

Sursa:  http://lugojonline.ro/video-incepe-ti-cariera-zece-elevi-de-la-liceul-tehnologic-aurel-vlaicu-participa-la-un-schimb-transfrontalier-pentru-tinerii-antreprenori/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *